Durat - kierrätetty kestämään

Suomalainen Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Durat sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä.

Durat-väripaletti on laaja, saatavilla on yli 200 väriä, myös runsaasti RAL Classic -kartan värejä. Hillittyjen valkoisen, beigen ja harmaan sävyjen lisäksi tarjolla on runsaasti värikkäitä vaihtoehtoja. Erikoisvärejä sävytetään tilauksesta.

Durat kestää kovaakin kulutusta, kemikaaleja ja kosteutta. Se on pitkäikäinen materiaali, jonka pinta voidaan tarvittaessa uudistaa kevyesti hiomalla.

twitter pinterest instagram youtube facebook2

Durat on helposti työstettävissä puuntyöstö­välineillä. Durat soveltuu erilaisten tasojen, altaiden, kylpyammeiden, hyllyjen ja penkkien valmistukseen.

Durat Kierto -konsepti on uusi askel kohti kokonaisvaltaista kiertotaloutta ja suljettua materiaalin kiertoa. Durat ostaa takaisin käytetyt kalusteet, kunnostaa ne ja myy eteenpäin. Tavoitteemme on varmistaa Durat- tuotteille mahdollisimman pitkä elinkaari. 

Nettikaupastamme löydät niin Durat Kierto kuin valikoiman erilaisia tuotteitamme. 

Tilaa uutiskirjeemme täältä.