Durat on erinomainen materiaali keittiön vaativaan ympäristöön. Saumaton taso on helppo pitää puhtaana ja kestää hyvin kulutusta.

Durat-keittiötasot voidaan asentaa kalustevalmistajan kaapiston päälle. 

Keittiöaltaaksi suosittelemme tavallista syvempää Block IV allastamme, jonka sisämitat asennettuna ovat 500x350x170 mm. Kaikki kokoelmamme altaat ovat käytettävissä keittiössä, yksin tai sarjassa. Durat-tasoon on mahdollista asentaa myös muiden allasvalmistajien allas, suosittelemme alta kiinnitettäviä altaita.

Takanostot valmistamme aina pyöristyksillä, jotta tason ja noston liitos on helposti puhtaana pidettävä. Välitilan voi vuorata yhtenäiseksi tason kanssa ulottamalla takanoston yläkaappien alareunaan. Välitilalevyn voi tilata myös irrallisena ja asentaa puskusaumalla tason päälle.

Taso kiinnitetään kalusteeseen ruuveilla ja seinää vasten tulevat sivut tiivistetään silikonisaumalla. Taso itsessään on saumaton.

Aukotukset keittotasoille tai muille laitteille voi tehdä kohteessa, mutta ne kannattaa työstää tehtaalla valmiiksi.

Useimmiten toimitamme alle kolmen metrin tasoja, mahdolliset jatkosaumaukset on tällöin tehtävä kohteessa. Sama koskee I ja U mallisia tasoja. On syytä tarkistaa kohteessa minkäkokoinen ja muotoinen taso on mahdollista kantaa paikoilleen.

Durat on helposti puhtaana pidettävä materiaali joka kestää hyvin kulutusta. Durat-taso kestää myös kuumuutta, mutta emme suosittele, että kuuma pannu nostetaan suoraan tasolle. Tummat yksiväriset sävyt ovat vaativampia ylläpidettäviä ja soveltuvat varauksin keittiökäyttöön.

Tarkempia tietoja tason määrittelystä voit lukea Durat-tason määrittelyohjeista.