Käytä särkeä

Duratin Itämerilounaalla syödään Itämerta puhtaammaksi. Keittiömestari Sami Tallberg valmistaa särkikaloista ja villiyrteistä lounaan, jonka Durat tarjoaa asiakkailleen Turussa. Lounaalla maistellaan Williyrtti kombucha, alkupalana savukalaa ja purjoa, pääruokana särkisoppaa, suolaheinää ja karhunlaukkaa sekä jälkiruuaksi villiruusuvaahtoa, mustikoita ja siitepölyä.mme. 

Liity mukaan, me maksamme lahjoituksellesi bonuksen

Durat maksaa Pelasta pala Itämerta -lahjoituksellesi 10 euron bonuksen, kun teet lahjoituksen Durat-tiimin kautta John Nurmisen Säätiön nettikeräykseen.

Tee oma lahjoituksesi täällä

Myös Eeva Lithoviuksen suunnittelema Raita-penkki on saanut merellisen värin. Jokaisesta sini-valko-musta-vihreän penkin myyntitulosta lahjoitetaan 100 euroa John Nurmisen Säätiölle. 

Osta Duratin Itämeri-tuotteita nettikaupastamme.